Blog

Pentax mélyszívófejes szivattyú és társai: teremtsen rendet a kertben!

2018.08.23.

A kert otthonunk szerves részét képezi, amely remek programoknak adhat színteret a tavasztól késő őszig terjedő hónapokban.

tovább

Pentax szivattyúk minden kerttulajdonosnak

2018.08.14.

A kertes házzal rendelkezőknek rendszerint sokkal több feladatuk van, mint azoknak, akik társasházban töltik mindennapjaikat.

tovább

Pentax szivattyú alkatrész a tökéletes funkcionálás szolgálatában

2018.08.08.

A szivattyúk ma már ipari méretekben éppen olyan gyakran alkalmazottak, mint akkor, ha a háztartás igényeinek kielégítéséről van szó.

tovább

Szivattyúk a ház körül - mire használjuk őket?

2018.07.25.

Az otthon kényelme sokszor éppen olyan aprónak tűnő készülékektől függ, amelyek szükséghelyzetben bizony nélkülözhetetlenek.

tovább

Pentax periférikus szivattyú akár ipari használatra is

2018.07.17.

A szivattyúk minden korábbinál szélesebb választékban jelen vannak a piacon, és közöttük mindenki megtalálhatja azt, amelyik igényeinek és az elvégzendő feladatnak a leginkább megfelel.

tovább

Pentax akció: ha kell egy jó szivattyú!

2018.07.06.

Szivattyú vásárlás előtt áll? Olyan készüléket szeretne magáénak tudni, amely megbízható minőséget képvisel, és szükség esetén garantáltan számíthat rá?

tovább

Pentax szivattyú, amivel gyerekjáték a szivattyúzás

2018.06.19.

A tavasztól induló szezonban számos ingatlan esetében válhat szükségessé a szivattyúzás.

tovább

Mire jó a Pentax nyomásfokozó szivattyú?

2018.06.14.

Ma már aligha képzelhetünk el természetesebb dolgot annál, mint amikor kinyitjuk a csapot, és abból víz folyik. A kényelem érdekében azonban korántsem mindegy, hogy mennyire erőteljes vízsugarat kapunk.

tovább

Pentax szivattyú árak: jobban megéri, mint gondolná!

2018.06.04.

Ha műszaki cikkekről, elektromos árammal működő készülékekről van szó, akkor az időtálló minőség kiemelt jelentőséggel bír. Nem csak az árak miatt van az így, hanem a kényelmes használhatóság apropóján is.

tovább

Pentax csőbúvár szivattyú: kertes házban elengedhetetlenül szükséges!

2018.05.23.

A kertes házzal rendelkezőknek nem csak karbantartási és felújítási munkálataik adódhatnak bőven, hanem olyan teendőik is, amelyekhez nélkülözhetetlenek a szivattyúk.

tovább