Pentax házi vízmű, amivel sokat spórolhat!

2018.05.12.

A tavaszi hónapoktól kezdve a háztartások egyre nagyobb vízigénnyel rendelkeznek. Ezt nem csak a gyakoribb tusolás vagy mosás indokolja, hanem a kertben előforduló teendők is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy már a társasházban, panelekben élőknél is magasabb vízdíjakra lehet számítani a meleg hónapokban, s a kertes ingatlannal rendelkezőknél ez még inkább igaz.

De mégis hogyan lehetséges takarékoskodni akkor, ha szeretnénk növényeinket, vagy például a konyhakertet is a legjobb formájukban tudni? A Pentax házi vízmű ebben nyújt remek segítséget.

Hazánk klímája az elmúlt években nagyon sokat változott. Az évszakok nem csak eltolódtak egy-egy hónappal, de sajnos tény az is, hogy gyakran átmenet nélkül lesz télből nyár és fordítva. A nyári hőségriadók hetekig tartanak, és ilyenkor különösen fontos, hogy a növényeket megfelelően öntözzük. Rendszerint reggel és este szükségessé válik a locsolás, s ha ez elmarad, annak a palánták, a virágok, vagy a gyep is kárukat láthatják. Fontos tehát, hogy olyan megoldást találjunk az öntözésre, amely megfizethető, és nagymennyiségű vízfelhasználás esetén is korrekt áron alkalmazható. A Pentax házi vízmű azonban nem csak ezért bizonyul remek választásnak, hanem azért is, mert a megfelelő berendezés használatával a háztartás vízszükségletét is fedezhetjük.

Ismerve a rendkívül magas vízdíjakat, korántsem mindegy, hogy mennyit kell fizetni a meleg hónapokban a vízhasználatért, valamint télen is gond nélkül megoldható-e saját kútból a háztartás vízigénye. A Pentax házi vízmű nem véletlen örvend hatalmas népszerűségnek, hiszen egyszerre kínálja a gyakorlatilag korlátok nélküli vízfogyasztást és a megbízható működés előnyeit. Akár online is elérhető a minőségi berendezés, melyet ma már sok ingatlannál, kertben és nyaralóban használnak eredményesen tulajdonosaik.

vissza