Pentax szennyvíz szivattyú: kertes házakban nélkülözhetetlen!

2018.10.18.

A kertes családi házak mind nagyobb népszerűségnek örvendenek. Nem csak az általuk nyújtott szabadság, hanem a konyhakert apropóján is sokan döntenek az ilyen ingatlanok mellett.

Ugyan a kertnek számos előnye van, de bizony sokféle olyan feladat is felmerülhet esetükben, amelyek a társasházak lakói számára ismeretlenek. Tipikusan ilyen a szennyvíz szivattyúzása, ami akár évente többször is aktuálissá válhat.

A Pentax szennyvíz szivattyú ideális választás lehet azoknak az ingatlan tulajdonosoknak, akik szeretnék az esőzések vagy akár az áradások során a kertjükbe, lakásukba jutott szennyvizet mihamarabb eltávolítani. Hazánk éghajlata sokat változott az elmúlt években. Az átmeneti hónapok szinte eltűntek, és nem ritka, hogy hatalmas viharok, esők tarkítják az időjárást. Ilyenkor rövid időn belül olyan mennyiségű csapadék leeshet, hogy a csatornázás nem képes elvezetni azt, és a szennyezett víz a garázsba, pincébe, vagy akár a lakásba is befolyik. A megfelelő szennyvíz szivattyú segítségével gond nélkül elvezethető a víz.

A folyók környékén élők szinte évente visszatérően szembesülnek az áradásokkal, amelyek akár az ingatlan állapotára is rányomhatják bélyegüket. Nem ritka, hogy darabos szennyeződések is megtalálhatóak az árvízben, ezért olyan szivattyú szükséges a ház körül, amely ezzel is gond nélkül elbír. Ugyan a homokzsákok egy ideig távol tarthatják a vizet a háztól és annak környékétől, de nem minden esetben jelentenek azok megoldást. Amint az árhullám levonult, célszerű azonnal szivattyúzni és az elárasztott területekről eltüntetni a koszos vizet. A tapasztalatok szerint az olyan ismert márkák, mint a Pentax szennyvíz szivattyú, kitűnő szolgálatot tesz a kertes házak tulajdonosai számára. Legalább egy készüléket mindenképpen érdemes beszerezni.

vissza