Pentax szivattyú eladó online

2018.03.21.

A Pentax szivattyú egy igen sokoldalú gép, amely olyan folyadékokhoz lett tervezve, ami nem agresszív, nem robbanásveszélyes és nem tartalmaz homokszemcséket, valamint mechanikai szennyeződéseket sem. Ezek a Pentax szivattyúk igazán hatékonyak lehetnek abban az esetben, ha a fúrt kút gázos vízű. A Pentax szivattyúk használhatóak kisebb kertek locsolásához, fólia-sátrakhoz, de akár házi víziművet is üzemeltethet ezekkel, a hidrofor tartályra szerelve.

Pentax szivattyú eladó több webáruházban is, de nálunk a legkedvezőbbek a feltételek, tehát ha szélesebb kínálatból szeretne válogatni, akkor online érdemes szétnézni Pentax szivattyúk terén a szivattyú webáruházunkban. A Pentax CAM 100 szivattyú műanyag járókerekekkel rendelkezik a szivattyúház, valamint motorpajzs öntöttvasból készült a tengely rozsdamentes acél, a csúszógyűrű tömítésük pedig szén/kerámia. A szivattyú motorja 0,74 kW-os, feszültsége pedig 230V-50Hz. A Pentax CAM 100 szivattyú maximum üzemi nyomása 6 bar, maximum szívómélysége pedig 9 m. Ezeket az önfelszívó szivattyúkat főleg a háztartásokban lehet leginkább hasznosítani.

A webáruházunkban nemcsak önfelszívó Pentax szivattyúkkal találkozhat, hanem szennyezettvíz szivattyúkkal is, amelyek képesek a szennyezett vizek szállítására, de alkalmazhatóak akár nagyobb háztartási igények esetén is. A Pentax szennyezettvíz szivattyút használhatja enyhén savas és enyhén lúgos kémhatású folyadékokhoz, de csakis olyan folyadékokhoz, amik nem támadják a szivattyú anyagát, valamint amik nem robbanásveszélyesek.

A szennyezettvíz szivattyúk tökéletes megoldást jelentenek elárasztott pincék, vagy alagsorok vízmentesítésére, de arra is, hogy keringesse a vizet a szökőkutakban, de az átemelést és a tartályok vizének szivattyúzását, illetve a kertek árasztásos öntözését is megoldhatja a Pentax termékcsalád valamelyik szivattyújával.

vissza