Blog

Pentax periférikus szivattyú akár ipari használatra is

2018.07.17.

A szivattyúk minden korábbinál szélesebb választékban jelen vannak a piacon, és közöttük mindenki megtalálhatja azt, amelyik igényeinek és az elvégzendő feladatnak a leginkább megfelel.

tovább

Pentax akció: ha kell egy jó szivattyú!

2018.07.06.

Szivattyú vásárlás előtt áll? Olyan készüléket szeretne magáénak tudni, amely megbízható minőséget képvisel, és szükség esetén garantáltan számíthat rá?

tovább

Pentax szivattyú, amivel gyerekjáték a szivattyúzás

2018.06.19.

A tavasztól induló szezonban számos ingatlan esetében válhat szükségessé a szivattyúzás.

tovább

Mire jó a Pentax nyomásfokozó szivattyú?

2018.06.14.

Ma már aligha képzelhetünk el természetesebb dolgot annál, mint amikor kinyitjuk a csapot, és abból víz folyik. A kényelem érdekében azonban korántsem mindegy, hogy mennyire erőteljes vízsugarat kapunk.

tovább

Pentax szivattyú árak: jobban megéri, mint gondolná!

2018.06.04.

Ha műszaki cikkekről, elektromos árammal működő készülékekről van szó, akkor az időtálló minőség kiemelt jelentőséggel bír. Nem csak az árak miatt van az így, hanem a kényelmes használhatóság apropóján is.

tovább

Pentax csőbúvár szivattyú: kertes házban elengedhetetlenül szükséges!

2018.05.23.

A kertes házzal rendelkezőknek nem csak karbantartási és felújítási munkálataik adódhatnak bőven, hanem olyan teendőik is, amelyekhez nélkülözhetetlenek a szivattyúk.

tovább

Pentax házi vízmű, amivel sokat spórolhat!

2018.05.12.

A tavaszi hónapoktól kezdve a háztartások egyre nagyobb vízigénnyel rendelkeznek. Ezt nem csak a gyakoribb tusolás vagy mosás indokolja, hanem a kertben előforduló teendők is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy már a társasházban, panelekben élőknél is magasabb vízdíjakra lehet számítani a meleg hónapokban, s a kertes ingatlannal rendelkezőknél ez még inkább igaz.

tovább

Pentax szivattyúk: hasznos segítőtárs a ház körül

2018.05.08.

Vannak olyan készülékek, amelyek minden kertes ház esetében jó szolgálatot tehetnek. Nem csak a barkácsoláshoz vagy a lakásfelújításhoz alkalmas eszközökre gondolunk, hanem azokra a gépekre is, amelyek szükséghelyzetben igen jól jönnek. A szivattyúk árvíz vagy akár a medence kiszivattyúzása kapcsán is remek választásnak bizonyulnak.

tovább

Pentax szivattyú alkatrészek: online olcsóbb!

2018.04.23.

Legyen szó akár árvízről, akár a kerti medence vizének cseréjéről, a megfelelő minőségű szivattyú nélkülözhetetlen. Ma már számos olyan típus is elérhető a kínálatban, amelyeket nem csak a háztartásokban, hanem akár ipari körülmények között is eredményesen lehet alkalmazni.

tovább

Pentax mélyszívófejes szivattyú: ideális kertekbe

2018.04.17.

Szivattyú vásárlása előtt áll, és nem érné be, csak a legjobb minőséggel? Ha a korszerű technológiát alkalmazó készülékekről van szó, akkor nagyon fontos, hogy a prémium kategóriás darabokra essen a választás. Ez nem csak az időtálló minőség érdekében fontos, hanem azért is, hogy ha egy esetleges meghibásodás történne, akkor a javítás, vagy az alkatrészcsere minden gond nélkül megtörténhessen.

tovább