ULTRA-SL rozsdamentes nyomásfokozó szivattyú

 

Pentax ULTRA SL szivattyú

Többfokozatú, zárt járókerekes, rozsdamentes szivattyú

Pentax ULTRA típusú, rozsdamentes, nyomásfokozó szivattyú. A rozsdamentes szivattyú alkalmazható koptató hatástól mentes, nem agreszív, nem robbanásveszélyes, és a szivattyú anyagát meg nem támadó folyadékhoz. A nyomásfokozó szivattyú széles választéka, a különböző teljesítménygörbék az optimális típus kiválasztását teszik lehetővé. A nyomásfokozó szivattyú minden speciális igény kielégítéséhez igazodik az ipar, mezőgazdaság, általános vízmű létesítményekhez, permetező öntözéshez, nyomásos rendszerekhez, fűtő és légkondicionáló berendezésekhez egyaránt használhatóak. A rozsdamentes szivattyú hidrofór tartályal összeépíteve vízellátó berendezésként házi vízmű vagy ipari vízellátó rendszerben is alkalmazható. A többfokozatú szivattyú nyomásfokozó szivattyúként is alkalmazható vízellátó rendszerekben. A többfokozatú szivattyú fagyálló/víz keverékének a szállítására is alkalmas.

Anyagok: Szivattyúház és tengely rozsdamentes acélból (AISI304), motortartó alumíniumból, diffúzor és járókerék rozsdamentes
acélból (AISI304) készül. Tömítése csúszógyűrű (szén forgórész/kerámia állórész/HNBR 6 fokozatig, felette szilikon karbid forgórész/kerámi allórész/HNBR).

Alkalmazási korlátok:

  • Szállított mennyiség: max. 26,40 m³/h
  • Emelőmagasság: max. 125,1 m
  • Feszültség: elérhető egy- és háromfázisú kivitelben is
  • Motor: 1,10 kW-tól 4,00 kW-ig
  • Maximum üzemi nyomás: 8,0 (14 bar a 7 vagy több fokozatú típusoknál)
  • Folyadékhőmérséklet: -15 °C-tól +110,0 °C-ig 

 Letölthető anyagok:

További információ, megrendelés: Pentax ULTRA SL többfokozatú rozsdamentes szivattyú